Restoranų, kavinių virtuvių projektavimas
Dirbame visoje Lietuvoje.
Kreipkitės tel.: +370 650 74226 arba el. p. technologas@balticdecor.lt
Projektuojame įvairaus dydžio ir tipo virtuves viešojo maitinimo įmonėse, parengiame technologinius planus , kurie atitiks visus higienos normų reikalavimus. Dirbame su restoranais, kavinėmis, užkandinėmis, valgyklomis, mokyklomis, darželiais ir kitomis maitinimą organizuojančiomis įmonėmis. Profesionalios virtuvės technologinį planą (technologinę dalį) sudaro:
1. Maisto tvarkymo vietos patalpų planas su įrenginių išdėstymu bei gamybiniais srautais | |
![]() |
|
2. Profesionalios virtuvės įrangos specifikacija | |
![]() |
Paruošiama visų suprojektuotų įrengimų techninė specifikacija su pagrindinėmis techninėmis charakteristikomis. |
3. Įrangos prijungimo prie elektros / dujų sistemos planas | |
![]() |
Paruošiamas visų technologinės įrangos pajungimo taškų prie elektros / dujų tinklo planas, nurodant tikslią vietą, aukštį ir galingumą, numatomas rezervinės rozetės smulkiai virtuvės įrangai. |
4. Įrangos prijungimo prie vandentiekio, kanalizacijos sistemų planas | |
![]() |
Paruošiamas visų technologinės įrangos pajungimo taškų prie šalto /karšto vandens planas, nurodant tikslią vietą, aukštį ir vamzdžių diametrą. Taip pat nurodomi visi nuotekų nuvedimo taškai, vamzdžių diametrai. |
5. Ventiliacijos gaubtų planas | |
![]() |
Pateikiamas nutraukiamo oro nuo technologinių įrenginių kiekis, nurodoma gaubtų kabinimo vieta |
6. Technologinio proceso aprašymas (aiškinamasis raštas) | |
Pateikiamas maisto tvarkymo proceso aprašymas. Dirbame visoje Lietuvoje. |